2014-10-13
20:37:35

mycket tankar men ändå står hjärnan still.

Idag var det dags för mig att åka till en specialist inom ortopedi. Jag kom dit med en konstig attityd, jag var liksom tom i tankarna. Tänkte inte alls på hur det skulle bli, för att inte bli besviken. När jag väl kom in till ortopeden släppte den attityden ganska så snart för denna läkaren var så JÄKLA grym. Han hade redan läst igenom min journal men han frågade mig ändå hur mycket som helst, hur skadan kan ha uppkommit, hur länge sedan det var, hur det kändes efter min operation och mycket andra frågor som de andra inte har frågat. 
Efter han hade fått svar på det han ville så fick jag sätta mig på huk vilket gjorde fruktansvärt ont, sen fick jag gå på tå och hälar. Jag fick efter det lägga mig på britsen och han började att undersöka knät. Ortopeden undersökte i säkert i 10 minuter och jag höll på att börja gråta för den smärtan går inte att beskriva. 
Han konstaterade iallafall att jag var lite svullen under knäskålen (första läkaren förövrigt som har märkt det) som har gjort att jag har blivit inflammerad där och han är ganska så säker på att det är min menisk som är skadad. Därför ska han nu se till att jag ska på vanlig röntgen och även en magnetröntgen för att se om det är det som spökar. 
Han pratade om operation så att det inte skulle komma som en chock för mig men han sa också att jag inte ska vara helt säker på det förrän jag har fått svar från röntgen. 
För mig är det sjukskrivning plus att äta medicin för att få ner inflammationen. Jag är glad ändå för att det äntligen var en läkare som tog mig på allvar och verkligen fortsätter med utredningen vilket känns så skönt för mig. Men jag är så glad att jag fick denna grymma ortoped och klinik för jävlar vad duktiga och lyhörda de var. Jag är riktigt nöjd!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: