2013-04-28
18:16:00

fina starlight

Åkte till stallet direkt efter jobbet. Idag var Starlight väldigt seg/trött. Han ville flera gånger sakta av från trav till skritt haha. I vanliga fall brukar han vara lite busig med mig, han gör aldrig något dumt utan bara busar till det. Men idag var han väldig lugn. Till en början var han väldig okoncentrerad och tyckte att fåglarna var mycket intressanta. Efter mycket tempo växlingar från trav till skritt och från trav till halt så började han sakta men säkert lyssna på mig. Jag gjorde mycket volter, både stora och små, gjorde serpentiner och det var mycket trav som gällde. 

Han tycker det är ganska jobbigt då jag lägger in små volter överallt men det gjorde så jäkla mycket, han blev så underbart fin i slutet. Avslappnad och lyssnade otroligt bra ♥ Helt klart att jag var nöjd med ponnybus idag, fina Starlight ♥♥
2013-04-28
05:30:13

länge sedan man var uppe före tuppen.

Fyyyyy vad segt det var när klockan ringde för 10 minuter sedan. Sängen blev lite extra skön måste jag erkänna. Antar att det är dags att pallra sig uppåt oavsett hur mycket det än tar emot. Det var väldigt länge sedan jag jobbade dag så känns faktiskt konstigt att ställa klockan tidigt.

2013-04-27
22:57:14

man har alltid tid för flera saker.

Kom hem för en liten stund sedan, har fixat lite här hemma och så. Jobbet gick kanon bra dag också, dock kommer jag nog få ett litet blåmärke på min handled då jag fick ett metall lock rätt där *smart Sandra*.. 
Jag är väldigt trött så jag ska strax lägga mig i sängen! 
 
Imorgon blir det en toppen dag med roliga grejer, först blir det att jobba från 6:45-15:00. Efter jobbet åker jag direkt till stallet och rider fina Starlight ♥ Har inte varit där på ett tag så ska bli riktigt mysigt.
 
Godnatt på er.
 
Jag och fina Luxette ♥