2013-05-22
22:15:00

man får se det positiva.

Efter att jag och syster hade vart på sjukhuset satte vi oss på Espresso House och åt en rejäl frukost. Vi satt och snacka om allting och bara hade en mysig stund.
När frukosten var uppäten trotsade vi regnet och gick ut för att gå till hållplatsen för att bege oss in mot stan. Vi kikade efter saker till min lägenhet. Jag blev helt kär i ett par soff kuddar som jag verkligen ska ha i min nya lägenhet!
 
Det som jag fick följa med mig hem idag var en svart klänning från H&M som jag ska ha på farmors begravning. Den satt hur bra som helst och kostade endast 100 kronor.
 
Efter trippen i stan åkte vi hemåt, dock träffades vi efter en timme igen för att luncha ihop med Michaela också. Sedan drack vi tee och snackade.
 
En riktig mysig dag helt enkelt ♥
2013-05-22
21:37:06

att säga hej då är inte alltid det lättaste.

Idag tog jag och min syster farväl av min farmor i ett avskedsrum på sjukhuset. 
I början kändes det konstigt att sitta där, helt tysta. Där satt vi och titta på fina farmor, där hon låg lugnt och stilla. Efter en stund började jag äntligen förstå att min farmor är borta, hon är inte hemma i sin lägenhet som jag så länge har trott.  
 
Rummet som hon var i var jätte fint, de hade tänt två ljus och det var blommor på en bänk. Det var så tyst och jag blev så otroligt lugn i rummet, jag bara va där inne. Svårt att sätta ord på det men jag vet att jag alltid kommer ha med mig min älskade farmor oavsett vad jag gör för val i livet. 
Detta var ett bra avslut för mig, en sten släppte inuti mig och jag kunde säga hej då till henne.
 
Älskade farmor, jag älskar och saknar dig ♥ 
Vila i frid.
2013-05-21
23:08:13

Att ha en bra rubrik är svårt.

Haft en heldag hemma hos syster. Jag och Manda åkte med Virre, vi köpte mackor från Skånes och åkte sedan vidare till Rådasjön. Där satt vi och bara va och snackade om allt och ingenting.
Precis när vi satte oss i bilen för att köra hemåt så började det att spöregna och åska..

Vi åkte hem till Virre, drack tee och åt kladdkaka och myste och snackade.
Med andra ord har det vart en riktigt mysig dag och mycket skratt.