2014-06-30
02:32:02

ÅÅÅÅÅH

Fan vad grinig jag är. För drygt en timme sedan så hörde jag att någon bankade på svaldörren. Personen fortsätter att banka när han inte får någon respons. Tillslut blir jag lite rädd (ja menar vem bankar så klockan halv 2 på natten??)
Tillslut ringer han på min grannes porttelefon och han kommer in. Då visar det sig att de känner varandra.
Då undrar jag, varför ringde du inte på från början? Och vem bankar mitt i natten så att folk vaknar???
Åååh sånt ..,
2014-06-30
01:16:39

Min fina lägenhet.

Åh nu har det äntligen hänt lite saker i min lägenhet! Jag har väntat väldigt länge på att en målare ska komma hit och tapetsera om mitt storarum. I onsdags kom de hit och resultatet blev så bra! ♥

I ett bra tag har jag kikat efter ett nytt köksbord då mitt förra var ett barbord och jag ville ha ett "vanligt". I måndags tog jag tag i att sälja mitt köksbord och dagen efter kom en som köpte det. Men eftersom min målare kom hit i onsdags och min lägenhet var i en enda röra så kände jag att jag kunde vänta med köksbordet. Igår åkte jag till affären och skaffade mig i ett bord och jag är så nöjd.
 
Nu älskar jag min lägenhet ännu mer, det är en helt ny känsla härinne ♥ 
Det enda som jag ska göra nu är att fundera ut hur jag vill ha allting (i köket är det lite tomt och i storarummet är alla väggar tomma). Åh jag tror detta kommer bli så bra när jag är klar!
 
Valde fondvägg på ena väggen och resten blev vitt ♥
 
2014-06-27
22:39:07

filmkväll.

Nu ska jag snart göra mig en kopp tee och sedan ska jag sätta mig i soffan och titta på film. Ikväll blir det att se "That awkward moment" där bland annat Zac Efron är med i. Hoppas på att den är bra iallafall :)