2014-02-25
00:54:43

Läkarbesök nästa vecka.

Japp i nästa vecka ska jag till ortopeden, med en ny läkare. Jag har verkligen blandade känslor när det gäller det läkarbesöket. Jag hoppas verkligen att läkaren hittar varför jag har så ont i mitt knä, men tänk om läkaren inte hittar något? Då är jag på ruta 1 ännu en gång och det orkar jag verkligen inte nu för jag får så jäkla ont vissa dagar så att jag inte kan röra mig.
Jag ger detta besöket en chans även om jag är skiträdd att gå dit, om de inte hittat något så vet jag inte om jag orkar gå på fler läkarbesök.. Men det återstår att se vad som händer. Jag hoppas på det bästa iallafall.. 
2014-02-23
21:45:00

ett underbart telefonsamtal.

Sitter och tittar på tv när telefonen ringer plötsligt. Jag undrar vem det är som ringer såhär "sent" på en söndag, kollar på mobilen och märker att det är min fina vän Benne som ringer. 
Jag svarar och hon säger "det var så jäkla länge sedan vi pratade så nu behövde vi prata" haha. Jo det har hon rätt i för vi sms för ett par veckor sedan. Dåligt av oss! 
Men vi satt och tjöta i en timme och det var riktigt skönt att snacka med henne, vi pratade om allting verkligen ♥ Sådana spontana samtal gillar jag verkligen och att prata om allting mellan himmel och jord är riktigt skönt vissa dagar! Hon fick mig genast på bättre humör när hon berättade om sina sjuka saker hon har gjort haha.

Vi bestämde också att vi skulle eventuellt träffas näst nästa vecka, hade vart väldigt trevligt iallafall :) Vi måste bli bättre på att träffas, det är en sak som är säker iallafall. 


Underbara vän ♥
2014-02-13
05:35:41

Jobbigaste tiden.

Gör verkligen allt för att inte somna. Detta är lätt den jobbigaste tiden när man jobbar natten, den är verkligen hemsk. Det gör inte det lättare när det regnar ute och man känner hur mysigt det smattrar på fönstren. Men nu blir det snart hemgång så det är bara att bita ihop :)