2013-06-27
00:46:48

Lilla Deltisen..

Min underbara faster var i stallet nr jag kom dit idag. Hon hade tagit in hästarna, fixat maten och börjat mocka. Då var det bara för mig att börja borsta och hoppa upp på Delta. I början kändes hon som vanligt, men när jag skulle börja trava så kändes hon inte alls ren. Jag hoppade av och då så jag att hon inte tog i ena bak benet. Jag gick runt och sprang bredvid henne och mycket riktigt hon var halt :(
Jag och faster kände igenom henne ordentligt, spolade av benet för att se efter sår men hittade ingenting. Carro kom dit och tittade, då var Delta ännu värre.. Vi spolade lite vatten och tog på liniment så ska Carro se hur hon är imorgon..
Usch hoppas det inte är något, lilla tjejen <3

2013-06-24
19:45:37

Midsommar helgen.

Midsommar var bra, den började först hemmma hos mommo för att äta gott :) 
På kvällen hade jag lite fest hemma hos mig med goa människor. Sista folket gick väl vid halv 4 eller något sådan, men det blev en bra kväll! 
På lördagen åkte vi till Vårgårda och åt ännu mer midsommar mat och spelade lite kort :) 
Igår gjorde vi inte alls mycket utan bara tog det lugnt. 
 
2013-06-19
08:37:18

Saknar det

Jävla knä. Hatar att det blev såhär. Åh vad jag saknar fotbollen, det enda som verkligen gjorde mig på det bästa humöret. Som fick mig att kämpa upp till 110%. Alla matcher, träningar & cuper med det bästa laget.